Thursday, August 1, 2013

Neljas neljapäev

Ei ole näljapäev - mõtlesin just, et saan siin süüa niipalju makarone kui just tahan. Lillkapsast vahele ja...
Täna on jälle siuke soojem ilm - kuskil 27 kanti, ma arvan. Homseks lubatakase 33. Noh, nagu ma tean, on homseks juba kuus linnukest ja mäger ning kaks tudengit vähem, seega tuleb ilmselt tegus päev. Ja Nynke juhendab! :)
Täna oli kalapäev selles mõttes et peale hommikusi ettekandeid jne oli meil ainult üks tudengi toodud kala. Hõbekogerr tema enda tiigist. Teadmata vanuses ja ega me sealt suurt selgust ei saanud sest kalatarku siin momendil polnud.
aga hommik algas vara nagu neljapäev ikka. Võrreldes eelmise nädalaga on päike hakanud tõusma ühe puuudesalu võrra lõuna poolt. Jube! Noh pilt ise küll mitte aga fakt kui selline....
Jänest ei näinud, nägin pardi tagumikku. Ülejäänu temast oli vee all. Noh, kõik ei ole siin nii külalislahked, eksole.
Hommikune slaidiquiz oli Carlose koostatud ja seedetraktist. Tundsin jälle osad asjad ära. Palju oli koera ja kassi aga seekord see mind ei aidanud sest patoloogiad  olid väääga spetsiifilised.
Ettekanded said tehtud ja siis läksime kala kallale.
Suures saalis oli kari põrsaid ja üks westie kopsufibroosiga. See oli iseenesest huvitav. Muidugi oli see jube armas tegelane...
Pealelõunal lõiguti siis neid pringeid, mis juba paar päeva tagasi kliinikusse oli toodud. Sellega tegeleb siis Lineke ainult. Nagu ka hüljestega. Ma ei jälginud väga pingsalt.
Pealelõunane slaidivaatlus, mis oli lubatud, jäi ära kuna seda teha lubanud tudeng olevat selle ära unustanud. Hmmmm... Tänu sellele sain kolmveerand tundi bussi oodata, ühe korra niisama edasi-tagasi sõita ja võib-olla avastasin uue koolitee. Homme hommikul proovin.

No comments:

Post a Comment