Wednesday, July 31, 2013

Linnukas

See tähendab, et kaks musträstast ja kolm kanaarilindu. Rästad - üks täiskasvanu ja üks väga värske, kanaarikad kolm tükki samast lindlast - sajalinnulisest. Kõik väga erinevate leidudega.
Põnev tegelikult.
Kuna eile pühendusin linnuanatoomiale, siis tundsin ennast täna päris tugevalt. Leidsin isegi Merkeli divertiikulumi. Torkisin nimelt toda pisemat rästast. Lahe!
Carlos niheles täna juhendajana ja kuna talle lubati mingi pringli lahangut, siis käis ja säras. See on õudne, kui vastutav resident on kas portugallane või hispaanlane. Siis ei jõua sa lahangut õieti alustadagi kui keegi tuleb, haarab instrumendid ja songib kõik segi. Õnneks, kuna Carlos eriti pisikestest asjadest midagi ei jaga, ta liindude puhul seda eriti ei tee. Ana aga küll. Ja katsu sa siis pärast sellest hakklihast kõik asjad üles leida. Eriti kui kadunuke on selline mitte kõige värskem.
Pringel oli täitsa olemas ja korraks kadusid nad nagu minema ka aga see aeg oli vääääga lühike. Noh, hispaania temperamendi puhul ei tea kunagi, kui kiiresti ta asjadega hakkama saab. 
Mulle kohutavalt meeldib, kui vastutav on Liesbeth või Nynke. Asi on selge, süstemaatiline ja küsimustele saab vastuse. Ja kui Rebeca on patoloog. Vanemad - Jooske ja Marja - suhtuvad asjasse nagu natuke liiga jooksu pealt. Aga Rebeca seletab ja näitab põhjalikult.
Sain täna ka kokkuleppele tuhkrutükkide osas, mis mul kohvris kaasas on. Annan need homme sisse ja järgmisel nädalal siis saab slaidid üle vaadata.

No comments:

Post a Comment